Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Itt kéj karaktert!

 Üdv!Sajnálom, hogy nem szerkesztettem, és nem volt rendes szerepjáték.Tudom, hogy nincs rá mentségem!De ha ennek ellenére, valaki szeretne szerepjátékozni mégis, akkor az látogasson el ide:www.wolvesofempire.eoldal.hu.Lényegében ez  oldal, csak új köntösben!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Terbinafine Oral Medication For Sale Kelquot

(Kelquot, 2019.10.11 10:53)

Tab Dutasteride 0.5mg Next Day On Line Amex Accepted <a href=http://curerxshop.com>cialis for sale</a> Priligy Originale Vendita On Line Buy Tadacip Cipla Cephalexin Interaction

Does Propecia Need A Prescription Kelquot

(Kelquot, 2019.03.17 19:27)

Orlistat No Prescription Rush Delivery Lifestyle Pharmaceuticals Can You Buy Prednisone In Mexico <a href=http://truthaboutstaininggrid.com></a> Amoxicillin Trihydrate 500mg Amoxicillin Company Amoxicillin Dosage For Kittens

vivien0504@freemail.hu

(Black Wolf, 2012.12.18 17:21)

Farkast kérek

(Luca913, 2012.08.09 17:40)

Farkasom neve:Aliyah
kép:6
nem:lány
kor:kamasz-4
falka:Pace
rang:Örökös
külső:kicsi,normál súlyú,hófehér bundájú farkas.Szép,barna szemei mindig kíváncsian csillognak.Gyönyörű,puha bundája ápolt,tiszta.
Kissé vékony,de ettől függetlenül rendkívül erős.
jellem:Vidám,kedves,bár kissé fel van vágva a nyelve.Szívesen barátkozik.Párja nincs,bár gőzerővel keresi.Rajong a kölykökért.Két húga van,Luna és Moonlight.Mindent képes lenne feladni értük.Harcias alkat,önálló.
Előtörténet:Falkában született,szülei messze földön ismert Gyógyítók voltak.Egy nap aztán támadás érte őket.Nem tudni miért,de pont azt a falkát szemelték ki a Területhódítók.Egyedül maradtak,ugyanis az Alfa-páron és rajtuk kívül senkit sem hagytak életben,de a felnőtteket elhurcolták,a kölyköket pedig otthagyták a pusztában.És mivel csak Aliyah és húgai voltak kölykök,így hárman menekültek minél messzebbre régi otthonuktól,így találtak rá a falkára,ahol befogadták őket.Jelenlegi lakhelyük az erdőbéli kis tisztás.
Apa:Árnyék-eltűnt
Anya:Sasha-eltűnt
Testvérek:Luna,Moonlight
Egyéb rokonok:-
Párja:-
Kölykök:-
Erősségek:

Különleges képesség: Képes mások gondolataiban olvasni
Elem:víz
Erő:10/9
Kivégzés:10/5
Kitartás:10/8
Szaglás:10/9
Osonás:10/10
Taktika:10/7
Gyógyítás:10/10
Irányítás:10/8
Gyorsaság:10/6

User:
Nevem:Luca913
E-mail:lucuska2000@gmail.com

Karit akkarok

(Homár2000, 2012.04.20 21:44)

Név:Reaper
10. kép
nem:♂
kor:felnőtt
falka:nincs
rang:vándor / ha lehet/
külső: a képen!
Jellem: Szabadszájú, erős és vagyány farkas
időtöltés: bárányt lopni
Előtörténet: A szüleit egyx vadász lelőtte és őt magával vitta majd fél évesen megszökött vissza a vadonba és ott volt egy falkája de az felázat ellene
apja:Ózton (meghalt)
anya:skvarv (meghalt
testvére: Wolf (meghalt), Eva
egyébb rokon:-
párja és köjke nincs
Erőségek:
erő: 10/10
kitartás: 10/7
kivégzés: 10/10
szaglás: 10/0
vadásazat:10/9
osonáés:10/5
taktika:10/6
gyógyítás:10/1
irányítás:10/10
gyorsaság: 10/8

farkast kérek

(mesi98, 2011.09.17 23:03)

farkasom neve:Kagome
7 képet kérem
nem:lány
kor:kamasz:3
falka:Pace
rang:béta nőstény
külső:Közepes termetű,teljesen normál testsúlyú szürkésfehéres farkas.Sötétbarna szeme mindenkit megigéz.Bundája selymes,és mindíg tiszta.Csontozata nem túl erős,de viszont futni kiválóan tud.
Szaglása kiváló,több kilóméterről is megérzi a vadat.
Jellem:Eléggé barátkozó típus.Szereti,ha ő van a középpontban.Mivel nagyon szép farkas,ezért elég sok hím megnézi.Még senkivel nem kötelezte le magát,mivel még keresi az igazit.A kölyköket szereti.Van egy öccse,akit mindennél jobban szeret,és megvédi bármi áron.Mivel szülei már kiskorában meghaltak,ezért elég hamar önálló lett.Harcolni nem szeret.Ha kell,akkor akár a legerősebb hímet is leveri,de nem szeret verekedni.Kedvenc időtöltései:Vadászat,alvás,fürdés(úszás).
Előtörténet:Egy állatkertben született,de szülei nem akartak ott élni,és meg akartak szökni,de a terv balul sült el,mivel a két szülőt lelőtték,de Kagome ötcsével eggyütt megmenekült.Elég hamar önállósodnia kellet,ezért magától tanult meg vadászni,meg harcolni,sőt még az ötcsére is vigyáznia kellettt.A szökés után egy erdőbe menekült,ahol egy hatalmas barlangra llt,és ötcsével azóta is ott él.
Család:
Apja:Noran(meghalt)
Anyja.kykio(Kikijó,meghalt)
Testvérek:Kohaku(koháku,öccse)
Egyéb rokonok:-
Párja:még nincs
kölöky.nincs
Erősségek:
Erő:10/9
kitartás:10/6
kivégzés 10/4
szaglás 10/10
vadászat 10/8
osonás 10/8
taktika 10/7
gyógyítás 10/6
irányítás 10/8
gyorsaság 10/7

Kari

(Rover(SZERKI), 2011.09.15 17:52)

////Farkasom////

Kép:5.

Név:Rover

Nem:Nőstény
Falka:Kóbor

Rang:Nincs


Külsö:Kicsit kócos a bundája és durvának is tűnik. Pedig valójában selymes. Bundája színe szürke. Külsőjével nem foglalkozik, nem is érdekli, hogyan néz ki. Sok seb borítja a testét. Köztük karmolások. Termete kicsi. Lábai hosszúak. Teste vékony, a csontozata pedig meglehetősen könnyű. Ennek köszönhető hogy fele annyit nyom mint egy átlagos farkas.


Jellem:Visszahúzodó alak, ám ha egyszer kinyitja a száját akkor még egy alfának is vissza szól. Tisztára bajmágnes és életveszélyes a közelében lenni. Sosem érdekelték a kölykök (nem is akar, utálja őket) és a hím nemű egyedek (őket is utálja). Egyetlen félelme a bátyja. Barátkozni nem szeret és nincs is neki barátja. Mindig magányos volt. Inkább odébb áll. Általában igen lusta. Ennek ellenére, ha feldühítik, hidegvérrel támad. Ahhoz képest, hogy nem igen mutat érzelmeket, nagyon is vicces alak. Igazán hangulatfarkas. Két kedvenc tevékenysége az evés és az alvás (LUSTA). A világon mindenkinél gyorsaban képes befalni a kaját.

Előtörténet:Egy messzi-messzi temetőben született, ahova a családja menekült a vadászat elől. Apja nagyon szerette, míg az anyja csak elhagyta őket. Falkájukban öregek, pár vadász és harcos maradt. Testvérek hatan voltak. Belőlük csak Rover és a nála egy évvel idősebb bátyja, Wicked érte meg a kamaszkort. Ő nagyon utálta a Rovert. Aztán egy nap, mintha a föld nyelte volna el. Egyszerűen eltűnt. Aztán egyszer egy téli éjszaka vadászok jelentek meg és elfogták. Egy laborban kísérleteztek rajta és ennek eredményei lettek a szemei. Mivel a falkáját le mészárolták, többé már nincs otthona. Egy másik laborba akarták átszállítani. De útközben a teherautó amin vitték, felborult ő pedig megszökött. Találkozott egy hímmel, akibe bele szeretett. Átrohantak Aewen területén és Wolf Moon-ba érve a hegycsúcsra mentek körül nézni. Ám felfelé menet megcsúsztak és a hím számára szomorú véget ért a kaland. Rovernek szerencséje volt. Ő túlélte, kisebb horzsolásokat szerzett. Szomorúan bicegve vándorolt tovább és akkor meglátta a folyót. Egy hetet a folyót követve haladt eközben a sebei begyógyultak.

////Család////

Apja:Shalamon(meghalt)

Anyja:Elhagyta

Testvére(k):Wicked(Eltűnt)

Egyéb rokon(ok):nincs

Párja:nincs

Köly(k)ök:nincs

////Erősségek////

Különleges képesség:gyorsaság

Elem:Villám


Erő:10/7

Kitartás:10/4

Kivégzés:10/8

Vadászat:10/7

Szaglás:10/5

Osonás:10/7

Taktika:10/10

Gyógítás:10/8

Irányítás:10/0

Gyorsaság:10/10

////User////

Neved:Rover

E-mail-ed:kicsiwolfys@citromail.hu